AVG AntiVirus Security Free

AVG AntiVirus Security Free voor Android

Antivirus voor Android telefoons

Anti-Virus Free beschermt je Android tegen virussen en kwaadaardige software. De gratis app van AVG biedt daarbij uitgebreide, real-time beveiliging voor je telefoon.Anti-Virus Free controleert grondig op zowel virussen als malware en doorloopt al...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Supersnelle scans
  • Uitgebreide opties

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Uitmuntend
8

Anti-Virus Free beschermt je Android tegen virussen en kwaadaardige software. De gratis app van AVG biedt daarbij uitgebreide, real-time beveiliging voor je telefoon.

Anti-Virus Free controleert grondig op zowel virussen als malware en doorloopt al je apps, diensten, internet- en multimediabestanden. Ook werkt de applicatie razendsnel. Onze Android test-telefoon staat flink vol, maar binnen een vloek en een zucht was Anti-Virus Free klaar met de scan. Na de controle zie je de hoeveelheid gescande items en de eventuele geïnfecteerde bestanden. Deze verdwijnen desgewenst meteen in de prullenbak.

Via 'Menu' heb je toegang tot een aardig aantal extra functies, die goed geïntegreerd zijn met het Android besturingssysteem. Zo activeer je hier de real-time bescherming, automatische blokkering van spamberichten of maak je een back-up van je bestanden. Sommige van de meer geavanceerde functies van Anti-Virus Free zijn echter alleen toegankelijk na een upgrade naar de betaalde versie van de app.

Het is duidelijk dat AVG Anti-Virus Free voor Android uitgebreide en geavanceerde beveiliging voor je telefoon biedt. Mocht je nog twijfelen aan het nut van de app dan ga je na de volgende info ongetwijfeld overstag. Anti-virus Free bevat namelijk een functie die met behulp van Google Maps je zoekgeraakte Android toestel lokaliseert. Dit is natuurlijk een geschenk uit de hemel voor vergeetachtigen en Androidbezitters die verkeren in zakkenrollerrijke gebieden.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor android

AVG AntiVirus Security Free

Download

AVG AntiVirus Security Free 6.16.4

Beoordelingen about AVG AntiVirus Security Free

Promotie×